Aracı Olan Öğrencilerimizin Dikkatine (Hızlı Geçiş Sistemi)

          Üniversitemiz Kampüslerinde yapımı devam eden "Personel Devam İzleme, Temassız Geçiş ve Yaya Geçiş Kontrol Sistemleri Yapımı" işinde sistemlerini devreye alma  işlemleri devam etmekte olup, sistemin test çalışmalarına başlanmıştır.

           Bu nedenle Temassız Geçiş Kontrol Sisteminde kurulan bariyerlerden geçiş yapacak olan öğrenci araçlarında HGS (Hızlı Geçiş Sistemi) kartı bulunması gerekmektedir.  (HGS’ler PTT’den ve Banka Şubelerinden temin edilebilmektedir) HGS (Hızlı Geçiş Sistemi) kartını temin eden öğrencilerimiz, bilgilerini aşağıda yer alan tabloya uygun bir şekilde doldurarak, SDÜ Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığına bildirilmek üzere 04.06.2020 tarihine kadar egitimbilimleri@sdu.edu.tr adresine mail olarak göndermeleri gerekmektedir.

       HGS bilgileri sisteme girişi yapılan araçların; HGS RF ID eşleşme işlemleri yapılmak üzere, Batı Kampüsü Camii otoparkında HGS Tanımlama İstasyonu oluşturulacaktır.

         Eşleşmenin tamamlanması için, sisteme girişi yapılan tüm araçların 01.06.2020 tarihinden itibaren HGS Tanımlama İstasyonuna Araç Ruhsat fotokopileri ile birlikte götürülmesi gerekecektir. Öğrencilerimize Duyurulur.

 

Forma ulaşmak için tıklayınız.

Yayın Tarihi: 03/06/2020
Okunma Sayısı: 1364