YEDEK KAYIT KONTENJANINDAN KESİN KAYIT HAKKI KAZANAN ADAYLARIN KAYIT İŞLEMLERİ HAKKINDA

 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Enstitümüz Tezli Yüksek Lisans Programlarına asil kayıt işlemleri tamamlanmış olup; yedek kayıt kontenjanından  kayıt hakkı kazanan adayların  kayıt işlemleri  28 Eylül 2020 Pazartesi günü mesai bitimine kadar yapılacaktır. Adaylar yedek sırasına göre alınacaktır.

 

Yedek sıradan kayıt alınacak öğrenci  sayısını öğrenmek için tıklayınız.

 

Yedek sıradan kaydı yapılacak olan adaylar 28 Eylül 2020 Pazartesi günü mesai bitimine  kadar  aşağıda linki verilen   Kayıt Dilekçesi (imzalı olarak taranacaktır)  ile birlikte Yabancı Dil Belgesini (Yabancı Dil Belgesi bulunan adaylar ekleyecektir) ve Kimlik Belgesi Fotokopisini dijital ortamda egitimbilimleri@sdu.edu.tr adresine e-mail olarak göndermeleri gerekmektedir.

ÖSYM tarafından 27.09.2020 tarihinde yapılacak olan YDS’ye girecek olması nedeniyle Yabancı Dil Belgesini göndermeyen adayların kayıtları geçici olarak yapılacak olup; sınav sonucunun açıklanmasından itibaren 5 gün içinde (Yabancı Dil Puan Sonucunu) egitimbilimleri@sdu.edu.tr adresine e-mail olarak göndermeleri gerekmektedir. Göndermeyen adayların geçici kayıtları silinecektir.

 

 Kayıt Dilekçesi için tıklayınız

 

NOT:Başvuru esnasında Taahütname Belgesini yüklemeyen adaylar  Taahütname Belgesini de imzalayıp e-mail olarak göndermeleri gerekmektedir. Taahütname için tıklayınız.

Yayın Tarihi: 25/09/2020
Okunma Sayısı: 2320