Yabancı Uyruklu Kontenjanından Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Adayların Başvuru Sonuçları ve Kayıt İşlemleri Hakkında

2020-2021 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARININ YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİ ALIMI BAŞVURU SONUÇLARI VE KAYIT İŞLEMLERİ

 

 

 

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Lisansüstü Programlara  (Tezli Yüksek Lisans) Başvuru yapan Yabancı Uyruklu Adayların Sonuçları https://adaygolcuk.sdu.edu.tr/Basvuru/Giris adresinden açıklanacaktır. E-posta ve şifreniz ile giriş yaparak sonucunuzu öğrenebilirsiniz.

 

Kayıt Hakkı Kazanan Adayların Kayıt tarihi: 10-11 Aralık 2020

 

YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİLERDEN KESİN KAYIT ESNASINDA İSTENEN BELGELER

 

Başvuruda istenen belgelere ilave olarak;

1. Başvuru sırasında sisteme yüklenen tüm belgelerin orijinallerinin ya da noter veya Türk Dış Temsilciliklerinden onaylı belgelerin sunulması gerekmektedir.

2.İl Göç İdaresi Müdürlüğü’nden alınan ikamet belgesinin onaylı fotokopisi (kayıt sonrası teslim edilecektir.),

3. Son altı ay içerisinde çekilmiş 4 adet vesikalık fotoğraf, (fotokopi ile çoğaltılan vesikalık fotoğraflar kabul edilmeyecektir).

4. Öğrenim ücretinin ödendiğine ilişkin belge. 

5.Öğrenim Vizesi bulunan adayların pasaportlarının fotokopisi ve noter onaylı tercümesi istenilecektir.

6. İmzalı Geçim Güvencesi Beyanı

7. Çalışma yapma amacını belirtir 1 adet niyet mektubu

8.Taahhütname (https://egitimbilimleri.sdu.edu.tr/ adresinden kullanılan formlar bölümünden diğer formlar kısmından erişebilirsiniz.)

9.Yurtdışında bulunan bir Yükseköğretim Kurumundan mezun olan T.C. uyruklu ve yabancı uyruklu kişilerin Enstitümüzde öğrenim görme talebinde bulunması halinde daha önce öğrenim gördükleri kurumun tanınıp tanınmadığına dair Yükseköğretim Kurulu’ndan tanınma belgesi (mülteciler hariç). (26/09/2017 tarih ve 75850160- 301.02.03-64528 sayılı YÖK Eğitim Öğretim Dairesi Başkanlığı Kararı) Tanınma Belgesi )

 

Kayıt adresi: Süleyman Demirel Üniversitesi, Doğu Yerleşkesi, Isparta Meslek Yüksekokulu A Blok Kat 2 32260 Çünür/Isparta Isparta Türkiye

Yayın Tarihi: 07/12/2020
Okunma Sayısı: 699