Tez Aşamasındaki Lisansüstü Öğrencilerine Ek Süre Duyurusu

Tez aşamasındaki lisansüstü eğitim öğrencilerine ek süre ile ilgili 20/4/2016 tarihli ve 29690 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmeliğinin 35 inci maddesine aşağıdaki fıkra eklenmiştir.

“(8) Yükseköğretim kurumları tarafından, afet ve salgınlarda tez aşamasındaki lisansüstü eğitim öğrencilerine talepleri halinde bir dönem, afet veya salgının aşamasına göre tekrar başvurmaları durumunda bir dönem daha olmak üzere en fazla iki dönem ek süre verilebilir, verilen bu ek süreler azami süreden sayılmaz.”

Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmeliğinin 35 inci maddesine eklenen 8.fıkrası gereği, 2019-2020 Eğitim Öğretim Bahar yarıyılında yaşanan  COVID-19 küresel salgını nedeniyle, tez aşamasında olan ve  2020-2021 Eğitim Öğretim yılı güz yarıyılı için ek süre talep etmek isteyen öğrencilerimizin Danışmanları ile iletişime geçmeleri ve aşağıda örneği verilen  Tez Aşamasında Olan Öğrenciler İçin Ek Süre Talep Formunun çıktısının danışmanı tarafından  öğrenci adına düzenlenip imzalanarak fotoğraf ya da  taranmış (pdf) halde Enstitümüz mail adresine  29 Temmuz 2020 Çarşamba günü mesai bitimine kadar gönderilmesi  gerekmektedir.

Tez aşamasındaki lisansüstü öğrencilerimize duyurulur.

Tez Aşamasında Olan Öğrenciler İçin Ek Süre Talep Formu için tıklayınız.

(Tez Aşamasında Olan Öğrenciler İçin Ek Süre Talep Formuna Ana sayfamızda bulunan Dökümanlar linkinden FORM YL-18 'den ulaşılabilir.)

Yayın Tarihi: 23/06/2020