Enstitümüz 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Lisansüstü Programlarına Online Başvuruları Hakkında

2021 - 2022 Eğitim-Öğretim  Yılı Güz Yarıyılı Yüksek Lisans  kontenjanlarına Online başvuruları 26 Temmuz-08 Ağustos 2021 tarihleri arasında yapılacaktır. Adayların https://golcuk.sdu.edu.tr adresinden kullanıcı adı ve şifre oluşturarak istenilen belge ve bilgileri sisteme yüklemeleri gerekmektedir.

Enstitümüz Lisansüstü Programlarına Başvuru Tarihleri, Başvuru Koşulları ve Kontenlar için  tıklayınız.

 

Online başvuru işlemleri esnasında öğrenci tarafından girilecek bilgilerin doğru ve hatasız olması gerekmektedir. Kesin kayıt hakkının kazanılması halinde, istenilen belgelerdeki bilgiler ile internet üzerinden online başvuru sistemine girilen bilgiler arasında, her ne sebeple olursa olsun (hatalı, eksik, yanlış bilgi girme vb. nedenlerle) lehte veya aleyhte tutarsızlık olması halinde öğrencinin başvurusu iptal edilir, kesin kaydı yapılmış olsa dahi kaydı silinir.

Online sistem ile yapılan işlem, ilgili programa ön kayıt işlemidir. Başvuru yapmanız, ilgili programa doğrudan kabul edildiğiniz ve kesin kayıt yaptırabileceğiniz anlamına gelmemektedir. Kesin kayıt hakkı kazanan adayların listesi mülakat sınavı sonrasında ayrıca ilan edilecektir.

Yayın Tarihi: 24/07/2021
Okunma Sayısı: 7690