Eğitim Bilimleri Enstitüsü Öğrenci Temsilcisi seçimi gerçekleştirilmiştir.

Enstitümüz tarafından gerçekleştirilen faaliyetlerde paydaş katılımını ve birim düzeyinde kalite güvencesini sağlamayı, enstitümüz kurul ve komisyon toplantılarında öğrencilerimizin kendileri ile ilgili mevcut ve gelecek faaliyetlere ilişkin görüş ve önerilerini almayı önemsemekteyiz. Bu amaç doğrultusunda 13.04.2022 Çarşamba günü Enstitümüz Müdür Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Berna AYGÜN’ün başkanlığında Anabilim Dalları Öğrenci temsilcilerinin katılımıyla Enstitü Öğrenci Temsilcisi seçimi gerçekleştirilmiştir. Seçim sonucunda Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Anabilim Dalı, Fen Bilgisi Eğitimi Tezli Yüksek Lisans Programı öğrencisi Fatma Nur USLU Enstitümüz Öğrenci Temsilcisi olmuştur. Kendisini tebrik ederiz.

Yayın Tarihi: 18/04/2022