2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Yüksek Lisans Tez Önerileri ve Tez Savunma Sınavı Jüri Önerileri Hakkında

• Süleyman Demirel Üniversitesi Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönergesi’nin 29.maddesinin 1.fıkrası (“Öğrenci yüksek lisans tez önerisini, kredili dersler ile seminer çalışmasını başarıyla tamamlamasından sonra gerekçesi ile birlikte en geç bir sonraki dönemin Ekle-Sil tarihinin bitimine kadar ilgili enstitüye teslim etmelidir) gereği, ders dönemini başarıyla tamamlayan öğrencilerin 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Yüksek Lisans Tez Önerilerinin en geç akademik takvimde belirtilen Ekle –Sil tarihinin bitiminden önceki son iş günü olan 23 Eylül 2022 tarihine kadar Enstitümüze gönderilmesi gerekmektedir.

• 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında 6. (altıncı) yarıyılında bulunan tezli yüksek lisans programı öğrencileri ise azami öğrenim süresini tamamlayacak olup; Enstitümüz  İş  Takviminde  “Azami Öğrenim Süresini Dolduran Tezli Yüksek Lisans Öğrencilerinin Tez Savunma  Jüri  Öneri  Formlarının Gönderilmesi”  için son tarih 20 Aralık 2022 olarak belirlenmiştir. İlgili tarihe kadar jüri öneri formları gönderilmeyen ve 06 Ocak 2023 tarihine kadar tez savunma sınavına girmeyen öğrencilerin kayıtları silinecektir.

Yayın Tarihi: 13/09/2022