2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Yedek Kayıt Kontenjanından Kayıt Hakkı Kazanan Adayların Kayıt İşlemleri Hakkında

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Enstitümüz Eğitim Teknolojileri II. Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programı ile Eğitim Yönetimi II.Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programlarını Yedek Sıradan kayıt hakkı kazanan adayları   öğrenmek için tıklayınız.

YEDEK ADAYLARIN KESİN KAYIT TARİHLERİ

08-09 Eylül 2022  (2 gün)  olup: 09 Eylül 2022 Cuma günü saat:17:00'da sona erecektir.

ÖĞRENİM ÜCRETLERİNİN YATIRILMASI VE KAYIT İŞLEMLERİ

Eğitim Teknolojileri II. Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programı ile  Eğitim Yönetimi II.Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programlarına  kesin kayıt hakkı kazanan yedek adaylar kesin kayıt yapmak için öncelikle Halk Bankası’na  Öğrenci numarası (yukarıda ilan edilen listeden öğrenci numaralarını öğrenerek) ile Lisansüstü öğrenim ücretini yatırmaları gerekmektedir. Öğrenim Ücretini öğrenmek için tıklayınız

Kesin kayıt işlemleri için http://sis.sdu.edu.tr/oibs/ina_app/ adresinden başvuru esnasında kullanılan kullanıcı adı ve şifreyle, onay butonunu kullanarak kesin kaydınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Kayıtlar online yapılacaktır. Yedek Adayların  kayıt için Enstitümüze gelmelerine gerek yoktur.

 

Kayıtlarını yapan öğrencilerin Enstitümüz Akademik Takvimini  göz önüne alarak ders kayıtları ile ilgili duyuruları  takip etmeleri gerekmektedir.

Yayın Tarihi: 08/09/2022
Okunma Sayısı: 809