2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Eğitim Teknolojileri II. Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programı Kayıtları Hakkında

KESİN KAYIT İÇİN GEREKLİ İŞLEMLER

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi/Eğitim Teknolojileri II. Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programına Kesin Kayıt Hakkı kazanan adayların Enstitümüz tarafından kayıtları on-line yapılacaktır.

Bu nedenle  kesin kayıt hakkı kazanan adaylar  öncelikle https://adaygolcuk.sdu.edu.tr/Basvuru/Giris adresinden Okul numarasını öğrenmeleri gerekmektedir.

Öğrenciye ait öğrenim ücretlerinin yatırılması

Enstitümüz II. Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programına kesin kayıt hakkı kazanan asil adaylar Halk Bankası’na şahsen giderek gişelerden Üniversite adı ve Öğrenci numarasını  söyleyerek (Özellikle Banka Çalışanına Süleyman Demirel Üniversitesi TEZSİZ LİSANS ÜSTÜ diye belirterek)  Lisansüstü öğrenim harcı olan 1350 TL'yi 01-04  Eylül 2020 tarihleri arasında yatırmaları gerekmektedir.(Öğrenim Ücreti Yatırdığınıza dair dekontu mutlaka saklayınız. Herhangi bir olumsuzluk durumunda dekontu Enstitümüze ibraz etmeniz gerekmektedir.)

(İnternet bankacılığı veya bankamatiklerden de öğrenci numarası ile  harç ödemesi yapılabilmektedir.)

Öğrenim Ücretini yatıran öğrencilerin kayıt İşlemleri Enstitümüz tarafından tamamlanacaktır.

Kaydı yapılan öğrenciler kayıtlanma durumunu adaygolcukten Başvuru sonuç sayfasından öğrenebilmektedirler.

Süleyman Demirel Üniversitesi

Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü