2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Lisansüstü Başvuru Sonuçları ve Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Adayların Kayıt İşlemleri

Enstitümüz 2020 – 2021 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Tezli Yüksek Lisans Programlarına Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Adayların Listesini öğrenmek için buraya tıklayınız.

Kesin Kayıtlar (Asil Adaylar)      : 25-27 Ocak 2021 (3 gün)

Kesin Kayıtlar (Yedek Adaylar)  : 28-29 Ocak 2021 (2 gün)

 

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında Enstitümüz Lisansüstü Programlarına kesin kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri Pandemi nedeni ile Enstitümüz Öğrenci İşleri tarafından on-line olarak yapılacaktır.

Kesin kayıt hakkı kazanan adaylar mutlaka yukarıda belirtilen tarihlerde Başvuru sonucu sayfasından (https://adaygolcuk.sdu.edu.tr/Basvuru/OnBasvuruSonucu)  mail ve şifresi ile girerek kaydının yapılmasına onay vermesi gerekmektedir. Onay verme işlemini tamamladıktan sonra aşağıda linki verilen Taahhütnameyi (Tezli Yüksek Lisans Öğrencileri İçin) doldurup imzalayarak kimlik fotokopisi ile birlikte pdf olarak taranmış bir şekilde 27 Ocak 2021  Çarşamba günü mesai bitimine kadar (Asil sıradan kesin kayıt hakkı kazanan adaylar) egitimbilimleri@sdu.edu.tr mail adresine göndermeleri gerekmektedir. Adayların kayıt için Enstitümüze şahsen gelmelerine ve belge getirmelerine gerek yoktur.

27 Ocak 2021  Çarşamba günü mesai bitimine kadar ‘’Kaydımın yapılmasına onay veriyorum’’ onayını vermeyen ve taahhütname ile kimlik fotokopisini Enstitümüz mail adresine göndermeyen (Asil sıradan kesin kayıt hakkı kazanan) adayların kayıt işlemleri yapılmayacaktır. Yukarıda belirtilen tarihlerde kesin kaydını yaptırmayan adaylar kayıt için herhangi bir hak iddia edemez.

 

 Taahhütname (Tezli Yüksek Lisans Öğrencileri ) için tıklayınız.

 

 Kayıtları yapılan öğrencilerin Enstitümüz Akademik Takvimini  göz önüne alarak ders kayıtları ile ilgili duyuruları  takip etmeleri gerekmektedir.

 

Yayın Tarihi: 22/01/2021
Okunma Sayısı: 1752