2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Eğitim Teknolojileri II. Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programı Başvuru Sonuçları Hakkında

Enstitümüz Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi/Eğitim Teknolojileri II. Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programı başvuru sonuçlarını öğrenmek için tıklayınız.

KESİN KAYIT İÇİN GEREKLİ İŞLEMLER

Kesin Kayıt Tarihleri

Asil Adaylar    : 9-10-11 Şubat 2021 (3 gün)

Yedek Adaylar: 12 Şubat 2021 (1 gün)

 

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi/Eğitim Teknolojileri II. Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programına Kesin Kayıt Hakkı kazanan adayların Enstitümüz tarafından kayıtları yukarıda belirtilen tarihlerde on-line olarak yapılacaktır.

Adayların yukarıda belirtilen tarihlerde kaydının yapılması için öncelikle   https://adaygolcuk.sdu.edu.tr/Basvuru/Giris adresinden giriş yaparak kayıt için  onay vermesi ve bu sayfadan okul numarasını öğrenmeleri gerekmektedir.

Öğrenciye ait öğrenim ücretlerinin yatırılması

Enstitümüz II. Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programına kesin kayıt hakkı kazanan asil adaylar Halk Bankası’na Öğrenci numarası ile Lisansüstü öğrenim harcı olan 1350 TL'yi yatırmaları gerekmektedir.

İnternet bankacılığı veya bankamatiklerden de öğrenci numarası ile  harç ödemesi yapılabilmektedir.)

Öğrenim Ücretini yatıran öğrencilerin kayıt işlemleri Enstitümüz tarafından tamamlanacak olup; adayların Enstitümüze gelmelerine gerek yoktur. Kayıt onayı vermeyen ve/veya öğrenim ücretini yatırmayan adayların kayıtları yapılmayacaktır.

Kaydı yapılan öğrenciler kayıtlanma durumunu adaygolcukten Başvuru sonuç sayfasından öğrenebilmektedirler. 

Ayrıca başvuru esnasında Taahhütnamesini (TEZSİZ YÜKSEK LİSANS İÇİN) yüklemeyen adayların kayıt için mutlaka Taahhütnameyi (TEZSİZ YÜKSEK LİSANS İÇİN) doldurup imzalayarak  pdf olarak taranmış bir şekilde egitimbilimleri@sdu.edu.tr mail adresine göndermeleri gerekmektedir. 

Taahhütname (TEZSİZ YÜKSEK LİSANS İÇİN) tıklayınız.

(Yedek Adayların kayıt işlemleri asil kayıtlar tamamlandıktan sonra kalan kontenjan dahilinde yedek sırasına göre 12 Şubat 2021 tarihinde yapılacaktır)

 

  Kayıtları yapılan öğrencilerin Enstitümüz Akademik Takvimini  göz önüne alarak ders kayıtları ile ilgili duyuruları  takip etmeleri gerekmektedir.

 

Yayın Tarihi: 08/02/2021
Okunma Sayısı: 2041