Öğrenci İşlerinden Belge Talepleri Hk.

Koronavirüs (Covid-19) salgınıyla mücadele kapsamında öğrencilerimiz Öğrenci Belgelerini e-devlet www.turkiye.gov.tr. adresinden alabileceklerdir. Öğrenci belgesi karekodlu olup; tüm resmi kurum ve kuruluşlar için geçerlidir. Öğrenci Belgesi dışındaki Transkript Belgesi vb.  öğrenci işleri konusundaki belgeler için ise talep edilecek belgeye ilişkin olarak detayları içeren e-mailin öğrenci tarafından  egitimbilimleri@sdu.edu.tr e-mail adresine gönderilmesi halinde (Kişisel bilgilerin üçüncü şahıslar ile paylaşılmaması amacıyla talepte bulunan öğrencimizin T.C. Kimlik Belgesinin önlü arkalı resminin gönderilecek e-maile ekleyerek göndermesi koşuluyla), talep edilen belge düzenlendikten sonra Elektronik İmzalı olarak oluşturulacak olan resmi evrak ekinde olacak şekilde öğrencinin e-mail adresine gönderilecektir.

Yayın Tarihi: 01/04/2020
OBS