Enstitümüze Yeni Kayıt olan Öğrencilerin “Öğrenci Bilgi Sistemi”ne SDÜNet Üzerinden Giriş İşlemleri ve Danışman Tercihleri Hakkında

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyında Enstitümüz Programlarına kayıt hakkı kazanıp,kayıt işlemini tamamlayan öğrenciler,

“Öğrenci Bilgi Sistemi”ne SDÜNet Üzerinden Öğrenci numarası ile  Giriş İşlemlerinı (http://sdunet.sdu.edu.tr/) yaparak Danışman Tercihi   07 Eylül 2022 Çarşamba günü saat 17:00' a kadar yapabileceklerdir.

Anabilim Dalı Başkanlığı, danışmanlık atamalarını öğretim üyelerinin  danışmanlığındaki öğrenci sayısına göre,  öğrencinin önceki bilimsel çalışmalarını, çalışmak istediği alanı ve danışman tercihini de dikkate alarak belirleyecektir.

Danışman tercihi yapmayan öğrencilerin Danışmanları Anabilim Dalı Başkanlığı tarafından belirlenecektir.

Öğrenci Numaranızı öğrenmek için tıklayınız.

Öğrenci Bilgi Sistemine SDÜNet Üzerinden Giriş İşlemleri ile ilgili bilgi almak  için tıklayınız.

Yayın Tarihi: 05/09/2022
Okunma Sayısı: 2021