Enstitümüz 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Güz Yarıyılı Tezli Yüksek Lisans Öğrenci Alımı Ön Değerlendirme Sonuçları Açıklanmıştır.

Enstitümüz 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Tezli  Yüksek Lisans ve Yatay Geçiş Tezli Yüksek Lisans başvurularının ön değerlendirme sonuçları açıklanmıştır. Başvuru sonuçları adayların başvuru esnasında kullandıkları e-posta adreslerine iletilmiştir.

Adaylar, ön değerlendirme sonuçlarını başvuru yaptıkları  https://sis.sdu.edu.tr/oibs/ina_app/ adresinden e-posta ve şifreleriyle giriş yaparak öğrenebilecektir.

Ön değerlendirme sonucunda  mülakata girmeye hak kazanan adaylar için;

Mülakat tarihi: 21 Ağustos 2023 Pazartesi (Yüz yüze)

Mülakat Saati: 10:00

Mülakat Yeri: Anabilim Dalı Başkanlıkları (SDÜ Eğitim Fakültesi Binası içerisinde yer almaktadır.)

ÖNEMLİ:Bilimsel değerlendirme ve/veya mülakat sınavına girecek aday, ÖSYM’ce kabul edilen fotoğraflı ve onaylı özel bir kimlik belgesini (Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartı) ve başvuru koşulları ilan metninde belirtilen (ön başvuru esnasında  aday tarafın sisteme yüklediği) belgeleri yanında bulundurmak zorundadır, aksi halde öğrenci sınava alınmaz. Mülakata girmeyen/alınmayan adayların başvurusu geçersiz sayılır.

Yayın Tarihi: 18/08/2023