Enstitümüz 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Tezli Yüksek Lisans Öğrenci Alımı Kesin Sonuçlar Açıklamıştır.

Enstitümüz 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Tezli Yüksek Lisans Öğrenci Alım Sonuçları Açıklanmıştır.

Sonuçlarını öğrenmek için tıklayınız.

Kayıtlar çevrimiçi (online)  yapılacaktır. Adayların  kayıt için Enstitümüze gelmelerine gerek yoktur.

Kesin Kayıtlar (Asil Adaylar)  :  24 Ocak 2024 Çarşamba  Saat 09:00 - 25 Ocak 2024 Perşembe Saat 15:00'a kadar (2 gün)

Kesin Kayıtlar (Yedek Adaylar) : 26 Ocak 2024 Cuma Saat 09:00 -15:00'a  kadar (1 Gün)

ASİL ADAYLARIN KAYIT İŞLEMLERİ

Kesin kayıt işlemleri için http://sis.sdu.edu.tr/oibs/ina_app/ adresinden başvuru esnasında kullanılan kullanıcı adı ve şifreyle, onay butonunu kullanarak (online kayıt menüsünden) kesin kaydınızı gerçekleştirebilirsiniz.

YEDEK ADAYLARIN KAYIT İŞLEMLERİ

Yedek Adayların kayıt işlemleri asil adayların kayıtları tamamlandıktan sonra kalan kontenjan dahilinde yedek sırasına göre 26 Ocak 2024 tarihinde yapılacak olup web sayfamızdan yedek sıradan kayıt hakkı kazanan adayların listesi ve kayıt işlemleri hakkında ayrıca  duyuru yapılacaktır.

Kayıt işlemlerini tamamlayan öğrencilerimiz aşağıdaki lınkten okul numaralarını öğrenebilirler.

OKUL NUMARANIZI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kayıtlarını yapan öğrencilerin Enstitümüz  web sayfasından danışmanlık tercihleri ve ders kayıtları ile ilgili duyuruları  takip etmeleri gerekmektedir.

Yayın Tarihi: 23/01/2024