2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Mülakat Sınavına Girecek Adayların Listesi Açıklanmıştır.

Enstitümüz 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Bahar Yarıyılı Tezli Yüksek Lisans öğrenci alımı ön değerlendirme sonuçları açıklanmıştır.

Mülakat Sınavına girecek adayların listesini öğrenmek için tıklayınız.

(Sıralamalar başarı sırasına göre değil, alfabetik olarak isim sırasına göre yapılmıştır.)

Not: Mülakata girmeye hak kazanan adaylar için;

Mülakat tarihi: 22 Ocak 2024 (Yüz yüze)

Mülakat Saati: 10:00

Mülakat Yeri: Anabilim Dalı Başkanlıkları (SDÜ Eğitim Fakültesi Binası içerisinde yer almaktadır)

ÖNEMLİ :Bilimsel değerlendirme ve/veya mülakat sınavına girecek aday, başvuru tarihlerinde ÖSYM tarafından kabul edilen kimlik belgesi ve ilgili enstitünün başvuru koşulları ilan metninde belirtilen diğer belgeleri yanında bulundurmak zorundadır, aksi halde öğrenci sınava alınmaz. Bilimsel değerlendirme ve/veya mülakat sınavına girmeyen aday, kayıt hakkı kazanamaz.

Yayın Tarihi: 18/01/2024