2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Enstitümüz II.Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programını Yedek Sıradan Kayıt Hakkı Kazanan Adayların Kayıt İşlemleri Hakkında

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Enstitümüz II.Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programını Yedek Sıradan kayıt hakkı kazanan adayları  öğrenmek için tıklayınız.

Öğrenci Numarasını öğrenmek için tıklayınız.

YEDEK ADAYLARIN KESİN KAYIT TARİHLERİ

Kesin Kayıtlar (Yedek Adaylar) : 20 Ocak 2022 Saat :09:00 -17:00'da sona erecektir.

TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARINI KAZANAN YEDEK ADAYLARIN KAYIT İŞLEMLERİ

1-Öğrenim Ücretinin Yatırılması

Tezsiz Yüksek Lisans Programlarına  kesin kayıt hakkı kazanan yedek adaylar  kayıt yapmak için öncelikle   Öğrenci numarası (yukarıdaki linkten  öğrenerek) ile Lisansüstü öğrenim ücretini yatırmaları gerekmektedir.

Öğrencilerimiz öğrenim ücretlerini Halk Bankası ve Ziraat Bankası bankamatiklerinden ödeyebilirler. (Lisansüstü Harç Ücreti)

• HALK BANKASI BANKAMATİKLERİNDEN ÖDEME
• Giriş-->Kurum Ödemeleri-->Harç-->Ödeme Yapacağınız Kurumun Bağlı
Bulunduğu İl Plaka Kodu (32 yazılacak)--->SDÜ--- >Öğrenci No girerek Öğrenim
Ücretinizi yatırabilirsiniz.

EFT ile ödeme kabul edilmemektedir.

2-Kesin Kayıt İşlemi

Öğrenim ücretini yatıran öğrencilerin kesin kayıt işlemleri için http://sis.sdu.edu.tr/oibs/ina_app/ adresinden başvuru esnasında kullanılan kullanıcı adı ve şifreyle, onay butonunu kullanarak  kayıt işlemini gerçekleştirmesi gerekmektedir.

Yayın Tarihi: 19/01/2023