25 Eylül 2017 Pazartesi

TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMINA KESİN KAYIT HAKKI KAZANAN ADAYLARIN DİKKATİNE

20 Ağustos 2017 Pazar 00:00 tarihinde eklendi | 3522 defa okundu

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında II. Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programına kesin kayıt hakkı kazananların listesine ulaşmak için tıklayınız.

Enstitümüz II. Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programına kesin kayıt hakkı kazanan asil adaylar Türkiye Halk Bankası’na şahsen giderek gişelerden Üniversite adı ve Lisansüstü listesinde öğrenci numarasını (sistemde görülen 1750 ile başlayan) bildirerek Lisansüstü öğrenim harcı olan 840 TL'yi yatırıp banka dekontu ile birlikte kesin kayıt için istenilen belgelerin eksiksiz bir şekilde  22-23-24-25 Ağustos 2017 tarihlerinde Enstitümüze şahsen veya noter vekaleti verilmiş şahıs aracılığıyla ya da herhangi bir kamu kurumundan veya noter tarafından onaylanmış belgeleri posta yoluyla (en geç 25 Ağustos 2017 Cuma günü mesai bitimine kadar) enstitümüzde olacak şekilde ulaştırılması gerekmektedir. Postada meydana gelen gecikmelerden Enstitümüz sorumlu değildir. Kayıt hakkı kazanan öğrencilerin kesin kayıt için istenen belgelerinde eksiklik olması halinde kaydı yapılmaz.

Enstitümüze ibraz etmiş olduğunuz belgelerdeki bilgiler ile ön kayıt için internet üzerinden girilen bilgilerde, her ne sebeple olursa olsun (lehte veya aleyhte) hatalı, eksik vb. yapılan yanlış beyanlar nedeniyle tutarsızlık olması halinde kayıt işleminiz iptal edilecektir.

Belirtilen tarihlerde kesin kaydını yaptırmayan aday herhangi bir hak iddia edemez.

Asil Adaylardan kayıt yaptırmayanların yerine yedek adaylardan sırayla 05-06 Eylül 2017 tarihlerinde kesin kayıtları yapılacaktır.

KESİN KAYIT İÇİN İSTENEN BELGELER:

1.       Kesin kayıt dilekçesi (Doküman Arşivinden temin etmek için tıklayınız)

2.       Diploma veya mezuniyet belgesi

3.       Transkript

4.       Nüfus cüzdan fotokopisi

5.       Fotoğraf (4 adet)

6.       Erkekler için askerlik tecil belgesi

Adayların kesin kayıt için yukarıda belirtilen belgeleri plastik kapaklı dosya (mavi renk) içerisinde teslim etmeleri veya göndermeleri gerekmektedir.

NOT:  Şahsen kayıt işlemlerinde; istenen belgelerin asıllarının ibrazi halinde enstitümüz tarafından onay işlemi yapılacaktır.