19 Haziran 2018 Salı

Özel Öğrenci Başvuruları (12-14 Mart 2018)

12 Mart 2018 Pazartesi 10:24 tarihinde eklendi | 1065 defa okundu

Özel öğrenci statüsünde eğitim almak isteyen lisans son sınıf öğrencileri, lisans mezunları, yüksek lisans mezunları ve yüksek lisans tezinin son döneminde (bu dönem mezun olacak öğrenciler) bulunan öğrenciler başvurularını 12-14 Mart 2018 tarihleri arasında gerçekleştirebilirler.

- Özel öğrenci statüsünde ders almak isteyen öğrenciler, ders seçimlerini, anabilim dallarında açık olan ve ders kaydı yaptırılan derslerden yapabilirler.

- Özel öğrenci statüsünde ders alacak öğrenciler lisansüstü eğitimde bir dönemde en fazla 5 (beş) ders alabilirler.

- Özel öğrenci statüsünde tezli lisansüstü programlardan ders alacak öğrenciler ders başına 120 TL öğrenim ücreti ödeyeceklerdir. Tezsiz lisansüstü programlardan ders alacak öğrenciler ise ders başına 280 TL öğrenim ücreti ödeyeceklerdir.

- Özel öğrenci statüsünde türkçe programlardan ders alacak uluslararası öğrenciler ders başına 256 TL öğrenim ücreti ödeyeceklerdir. İngilizce programlardan ders alacak uluslararası öğrenciler ise ders başına 384 TL öğrenim ücreti ödeyeceklerdir.

Not 1: Ders seçimleri anabilim dalı başkanlıklarından yapılacaktır.

Not 2:Seminer dersi ve uzmanlık alan dersleri özel öğrenci statüsünde alınamaz.

Not 3: Özel öğrenci katkı payı ücretleri 12-14 Mart 2018 tarihleri arasında Süleyman Demirel Üniversitesi Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı veznesine, TC kimlik numarası belirtilerek yatırılacaktır. Ödeme dekontunu, Eğitim Bilimleri Enstitüsü öğrenci işleri bürosuna teslim etmeyen öğrencilerin kayıt işlemleri yapılmayacaktır.